Mijn aanpak

Mijn ervaring ligt bij vraagstukken over inzetbaarheid. De vraag kan zich richten op ontwikkeling, oriƫntatie, re-integratie of outplacement. Dit kan een individuele of een groepsvraag zijn. Het startgesprek is voor mij essentieel omdat we hier gezamenlijk het doel bepalen. Door opdrachten, gesprekken, testen en/of workshops werken we samen aan het resultaat.

De klant staat voor mij centraal en hiervoor is vertrouwen nodig. Daar gaat het om in de eerste fase van het traject. Ik gebruik verschillende modellen en samen zoeken we naar de rode draad. Welke vragen, belemmeringen, overtuigingen spelen daarbij een rol?

Ik streef naar inzicht in eigen passie en (loopbaan)mogelijkheden met als resultaat een plan van aanpak. Hierbij staat eigen regie op inzetbaarheid of loopbaan voorop zodat je zelf verantwoordelijkheid kunt nemen voor het maken van een keuze.

De arbeidsmarkt is volop in beweging. Flexibiliteit, leven lang leren en langer doorwerken. Voor iedereen die deel uit maakt van de arbeidsmarkt is het belangrijk dat je fit genoeg bent om mee te bewegen. Of het nu om interne of externe mobiliteit gaat, in de huidige tijd moet je ‘arbeidsmarktfit’ zijn. Als loopbaanprofessional vind ik het belangrijk om deze onderwerpen mee te nemen in het traject.