Over mij

Aangenaam! Leuk om nader kennis te maken.

Mijn eigen loopbaan is een ontdekkingsreis van totaal uiteenlopende ervaringen. Al doende heb ik ontdekt waar mijn kwaliteiten liggen en hoe ik deze het beste kan benutten.
Twee keer nam ik ontslag zonder de zekerheid van een nieuwe baan. Best spannend! Het mooie van deze beslissing was dat ik zelf de regisseur werd van mijn volgende stap. Natuurlijk doe je dit niet zomaar. Beide keren verkende ik alle mogelijkheden en ook de risico’s van zo’n beslissing. Steeds weer vroeg ik mijzelf af waar een keuze toe zou leiden. Maar het feit dat ik die keuze had gaf mij kracht en energie.

Als leidinggevende bij een uitzendbureau ontdekte ik mijn passie voor het coachen. Ik besloot een opleiding te volgen bij de Academie voor coaching en counselling. Al snel kwam ik erachter dat de relatie tussen mens en werk mij heel erg boeit. Waarschijnlijk door mijn uitzendachtergrond. De opleiding tot loopbaanprofessional bij het Europees Instituut de Baak bracht mij de verdieping waar ik naar zocht.

Nu is het mijn beroep. Ik ben een loopbaanprofessional die anderen wil helpen om wensen en keuzes met betrekking tot hun loopbaan te realiseren.

Kwaliteit is in mijn beroep belangrijk. Om dit te toetsen heb ik in 2014 mijn certificaat voor Register Loopbaanprofessional behaald en sta ik geregistreerd bij Career Management Institute (CMI). Daarnaast ben ik aangesloten bij Noloc; de beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals.